Изграждане на басейни

Ако желаете Вашият дом, хотел, комплекс да има специално проектиран за Вас красив, съобразен с нуждите и желанията Ви басейн, то ние, екипът на Спа Лукс Ви уверяваме, че сме изграждали басейни на много великолепни нови и реконструирани сгради.

Като част от интериора или външната архитектура на сградата, всеки басейн е уникален и съобразен в детайли с формата, цветовете и естествената аранжировка на ландшафта, и Вашето желание.

При изграждане на всеки басейн, Спа Лукс следва технология и стандарти, установени при работа на обектите на нашите клиенти.

Успешният индивидуален дизайн се изгражда при съобразяване с изискванията и възможностите на пространството, а ние сме медиаторите, които да срещнат тези възможности с Вашите изисквания, цели, предпочитания, и предвиден бюджет.

Процесът на изграждане на басейни е строго регламентиран и документиран. За спазване на строителните наредби за изграждане на басейни, първо се извършва  подробно проучаване на терена. На всеки етап работата се извършва от квалифицирани специалисти с необходимите сертификати. Разполагаме с отлично обучен екип от проектанти, дизайнери, инженери, специалисти по ВиК и електрически съоръжения.

Следващият етап от създаването на крайния продукт е проектирането. Предимството на индивидуално проектираният и изграден външен или вътрешен басейн, пред вграждането на готов, е преди всичко здравината и дълголетието, както и оригиналната форма, размери и дълбочина.

Същинското изграждане на басейна се извършва по предварително изготвен и одобрен проект, при съответните технологични срокове, а при външни басейни - съобразено с метеорологичните условия.

Нашият екип осигурява висококачествени материали, с цел избягване на течове други възникнали в последствие проблеми. Изкопните работи се извършват с техника или на ръка, според терена, подхода и достъпа до строителната площадка.

Ако желаете да получите повече информация, свързана с технологии, срокове и цени, свържете се с нас.