Ремонт, поддръжка и почистване на басейни и спа центрове.

Спа Лукс се грижа за това басейнът и спа центърът на Вашия дом, хотел или комплекс да отговарят на високи естетически и функционални критерии. Дизайнът, функционалността и безопасността на съоръженията са сред основните характеристики, които привличат близките, гостите или клиентите на Вашето място.

Екипът на Спа Лукс знае добре, че грижата за експлоатацията на един басейн или воден атракцион, както и спазването на технологичните процеси и периодичността на посчитване и ремонт, са от изключително значение за тяхната безопасност и дълъг живот.

Ето защо ние организирахме специален екип и предлагаме цялостна поддръжка на басейни, спа центрове и водни съоръжения и атракциони.

Пакетът, който предлагаме за поддръжка и почистване на водни басейни включва множество дейности и процедури: почистване и дезинфекция на водата в басейна, контрол на изправността, ремонт и смяна на оборудването, зазимяване на басейни, пълнене и пускане на басейни.

Специалисти от екипа на Спа Лукс извършват еднократен или периодичен анализ на химическите показатели на водата, доставят необходимите препарати и химикали за третиране, и ги прилагат, регулират показателите. Извършват своевременна доставка на химикали.

Важни етапи от експлоатацията на басейните са пълнене и пускане, както и зазимяване на басейни – както при открити, така и при закрити басейни.
Профилактиката е част от задължителната грижа за откритите басейни преди началото на сезона.  Извършва се проверка на цялото оборудване: помпи, филтри, ел- и ВиК инсталация, както и оглед на стени и дъно и евентуално механично почистване. При необходимост басейнът се празни и пълно отново.

След края на активния сезон басейнът се зазимява, а поддръжката на водата продължава, докато нейната температура падне под 15 градуса. След определена обработка на водата и почистване, филтрацията се оставя включена. При суров климат, басейнът се изпразва под скимерите.

Почистването на Спа центрове включва сложни процедури. Режимът зависи от конфигурацията на самия спа център, от включените в него съоръжения, от интензитета на използване, както и от мястото.

Предлагаме пакет, който включва както специализирано почистване на твърди повърхности, така и дезинфекция и специализирано третиране с препарати. В нашата дейност са включени също профилактика, ремонт и подмяна на техническото и технологично оборудване.

За повече информация  - свържете се с нас.