"Спа Лукс" ЕООД се е специализирала в реализацията на целия процес по изграждане на спа и уелнес центрове, басейни и водни съоръжения.

Предлагаме разнообразни и уникални по своята същност решения за проектиране и изграждане на SPA и WELLNESS центрове, басейни, сауни, бани и тангенторни вани на територията на цялата страна.

Ние ще Ви помогнем в проектирането, изграждането и оборудването на всички видове фамилни басейни, обществени басейни, аква-паркове и всякакви водни атракциони. В резултат на дългогодишен опит, "Спа Лукс" стана лидер на пазара за изграждане на басейни и водни развлекателни съоръжения, а името й е символ на качество.

Нашите специалисти вече дълги години изграждат водни системи с произволни площи, обеми и сложност.

Всеки проект, създаден от нашия екип e неповторим, защото за нас най-важен е Клиентът – неговите потребности, желания и чувства. Ние познаваме тенденциите, тъй-като ги създаваме заедно с вас.

В своята работа залагаме на индивидуалния подход. За нас е удоволствие да осъществяваме вашите мечти. Опитът и високите цели на служителите ни са нашето предимство и нашата сила.
 


За нас
За нас
За нас
За нас
За нас